Kom och var med och skapa ett gemensamt konstverk på ValstaKonst i Valsta simhall tillsammans med konstnärerna Adina Almén, Paula von Seth och Marcelo Gustafsson. FÖR BARN, UNGA & VUXNA.

På grund av nya restriktioner blir detta evenemang delvis på distans.

VAD GER DIG KRAFT?

Svara på den frågan med en bild, skicka bilden till: anna.hedberg@sigtuna.se så tolkar konstnärerna din bild i textil. Om du vill skapa din egen bild hemma kan du hämta material på ValstaKonst! Tillsammans gör vi ett kraftfullt konstverk i Valsta!

Sök efter hashtagen: #DetGerMigKraft på sociala medier så hittar du dokumentation av projektet där!Vi börjar sista helgen på höstlovet: lördag 31 oktober och söndag 1 november. Sedan ses vi varje lördag fram till och med 19 december.


Kl. 12.00–17.00. Drop-in & gratis. Max 12 personer i ateljén samtidigt.