Under våren 2019 har vi haft praoelever från fler olika skolor på &Art. Praoperioden har varit vecka 10-15 för åk 8. Tre perioder, 2v/grupp. I varje grupp har funnits plats för sju olika prao-yrken. Att se varandras olika kompetenser som ett värde för helheten har varit en viktig del av arbetet Det har även funnits olika positioner att testa på. Dessa är:

  1. Konstnär: skapar själv
  2. Musiker: skapar själv
  3. Teater/dans: skapar själv
  4. Reception: platsansvar, värdskap, service
  5. Vaktmästare: händig, fixar, hantverk, hittar lösningar och utför
  6. Mångfaldsansvar: service, hjälpa besökare, ha en extra koll på bemötande
  7. Pedagog: hjälpa besökare att skapa, göra så att andra vill skapa.

Överlag har perioderna gett möjlighet till en mängd olika aktiviteter och framförallt till kreativt skapande. Nedan finns bilder som praoelever skapat, eller varit delaktiga i att skapa. Även denna hemsida är ett direkt resultat av praoelevernas arbete.